BBQ Harderwijk ACTIE

Prachtige stukken vlees voor een aantrekkelijke prijs en/of gevarieerd samengestelde vleespakketten!

Aanbiedingen

Let op! Bestel tijdig en ook in voldoende mate, want onze aanbiedingen zijn erg populair en maar beperkt leverbaar.

Kortom; doe je voordeel en wees er snel bij!

Wij zijn uitverkocht...
AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
BEEF HAMMER - de nieuwe low & slow BBQ hit

Een stoer stuk vlees voor de BBQ’er met skills en geduld. Bereid dit low & slow voor een uur of 8/9 en je schotelt je gasten een waar feestmaal voor. Naast de stoere looks is dit vlees heerlijk zacht omdat ook dit stuk komt uit graangevoerde Limousine runderen. Omdat deze runderen nog jong zijn is de malsheid vergelijkbaar met osso bucco.

Met recht topkwaliteit Rundvlees waarbij je proeft dat deze dieren met liefde behandeld zijn en een goed leven gehad hebben.

Dit vlees wordt na het uitsnijden meteen “geskinned” (zeer strak vacuum verpakt) en ingevroren om de kwaliteit van dat moment te waarborgen! Wij verkopen dit dus ook als diepvries product.

 45,00
Dry Aged Rib Eye
 11,50 per stuk circa 1200 gram
Flat Iron graangevoerd

Flat Iron van 140 dagen graangevoerd jong Limousine rund wat na slachting ook nog 14 dagen gerijpt heeft. Dit zorgt voor een geweldige doormarmering van het vlees, veel smaak en is botermals.

Met recht topkwaliteit Rundvlees waarbij je proeft dat deze dieren met liefde behandeld zijn en een goed leven gehad hebben.

Dit vlees wordt na het uitsnijden meteen “geskinned” (zeer strak vacuum verpakt) en ingevroren om de kwaliteit van dat moment te waarborgen! Wij verkopen dit dus ook als diepvries product.

Een verpakking bevat circa 1500 gram.

 42,50
Moederdag Clubsteak actie

Verwen je moeder met de lekkerste steak. Verpakt in een mooie geschenkdoos en je krijgt er een gratis bakje Hollandse Aardbeien bij!

En als papa deze nou ook nog eens even voor moeders bakt dan scoor je gegarandeerd punten!

 

 29,95 per stuk circa 1200 gram
Procureur actie!

Profiteer van deze actie! Een hele procureur van circa 2,5 kilo nu slechts € 19,50.

Maak je er pulled pork van, een heerlijke ham, lapjes en gyros aan het spit of saté? Het kan allemaal en nu lekker voordelig!!

 25,50  19,50
Runderwangen

Dit culinaire hoogstandje wat een beetje vergeten is in de Nederlandse keuken proberen wij nu terug op het menu te krijgen! Heerlijk om te stoven of rustig te garen op de BBQ!

Per kilo € 15,00

 15,00 per stuk circa 1200 gram
Springbok - Heerlijk fris lente bier!

Bier van de Veluwe! Heerlijk fris en hoppig lente bier met tonen van vlierbloesem en honing gebrouwen door Burgbieren brouwerij in Ermelo. Perfect te combineren met vleesgerechten of bij een borrel.

Per flesje € 2,75 & nu 4 stuks voor € 10,00

vanaf  2,75
Chefs' Special - Procureur gepekeld en gekruid

Procureur; een schitterend stuk van 2 kilo, gepekeld en gekruid volgens ons recept. Een mooi vleesdeel om te bereiden als een heerlijk braadstuk of om Pulled Pork van te maken. Geef en gun het vlees de tijd; bereidt het dus low & slow. Heeft het eenmaal de juiste kerntemperatuur bereikt, dan is het een kwestie van aansnijden en beloond worden.

Dit vleesdeel komt van de nek en wordt gesneden uit de voorbout. Specifieker: het gaat om het bovenste deel van de hals. Bereid het op de juiste wijze en het vlees behoudt zijn sappen en is toch door en door gaar.

 25,00