BBQ Harderwijk ACTIE

Prachtige stukken vlees voor een aantrekkelijke prijs en/of gevarieerd samengestelde vleespakketten!

Aanbiedingen

Let op! Bestel tijdig en ook in voldoende mate, want onze aanbiedingen zijn erg populair en maar beperkt leverbaar.

Kortom; doe je voordeel en wees er snel bij!

AfbeeldingSoort vleesBeschrijvingPrijsKies gewicht en aantal
Picanha Black Angus

De Picanha kennen wij in Nederland als staartstuk. Het is een heel mooi stuk vlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende. Picanha is de Zuid-Amerikaanse benaming voor dit stuk waar het een erg populair bbq gerecht is.

Afhankelijk van de soort koe die geslacht is is het vlees bedekt met een vetlaagje van ongeveer een halve tot een hele centimeter. Deze vetlaag draagt bij aan de malsheid van de Picanha. Echter doet de kwaliteit van de koe hier ook veel in, een picanha van een goede koe heeft dus niet persé zoveel vet nodig.

Maar neem nou 100% Black Angus Rund uit Ierland van top kwaliteit; grasgevoerd en jonger dan 3 jaar. Neem daar dan de Picanha van en je hebt een mooi gemarmerd zacht stuk vlees en de dikke vetkap vol smaak die je zo graag wilt bij een Picanha. Deze mooie stukken hebben wij nu toegevoegd aan ons assortiment.

Gewicht circa 1500-1600 gram per stuk

 32,00
Procureur actie!

Profiteer van deze actie! Een hele procureur van circa 2,5 kilo nu slechts € 19,50.

Maak je er pulled pork van, een heerlijke ham, lapjes en gyros aan het spit of saté? Het kan allemaal en nu lekker voordelig!!

 25,50  19,50
Tri-tip Black Angus

De liefhebbers weten genoeg: een heerlijke tri-tip ofwel Maminha maar dan van Iers Black Angus rund. Iets groter dan de zuid Amerikaanse variant, puur van smaak en wanneer juist bereidt zo lekker zacht!

Stuk circa 1,5 -1,8 kilo

 21,00
Chefs' Special - Procureur gepekeld en gekruid

Procureur; een schitterend stuk van 2 kilo, gepekeld en gekruid volgens ons recept. Een mooi vleesdeel om te bereiden als een heerlijk braadstuk of om Pulled Pork van te maken. Geef en gun het vlees de tijd; bereidt het dus low & slow. Heeft het eenmaal de juiste kerntemperatuur bereikt, dan is het een kwestie van aansnijden en beloond worden.

Dit vleesdeel komt van de nek en wordt gesneden uit de voorbout. Specifieker: het gaat om het bovenste deel van de hals. Bereid het op de juiste wijze en het vlees behoudt zijn sappen en is toch door en door gaar.

 25,00
Angus Bavette

De Bavette behoort – net als de long- en diamanthaas – tot een van de vleessoorten die min of meer onterecht in de vergetelheid zijn geraakt. Dit stuk vlees wordt ook wel een vanglap genoemd, daar het afkomstig is uit de zogenaamde ‘vang’, een stuk werkvlees aan de onderzijde van de koe. Doordat het hard heeft moeten werken kent het een grovere structuur, maar heeft het des te meer smaak.

Heerlijk om kort te grillen op de BBQ of maak er eens een rollade van!

per stuk van een kilo

 21,00