Waarom zou ik een hier account aanmaken ?

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het maken van een gratis account bij BBQ Harderwijk. Vul je e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en je kunt direct bij ons bestellen met je eigen account.

Bestel je met een account dan spaar je met je aankopen voor een leuke korting. Elke euro die je besteed is al één punt waard en punten kun je inwisselen voor korting op jouw bestelling wanneer jij dat wilt.

Met jouw persoonlijke account kun je ook bestellingen plaatsen op www.slagerthuis.nl en www.vleeskado.nl en spaar je ook op die websites voor korting.

Uitleg punten sparen (wat levert het op, wat kun je ermee etc.)

Plaats je een bestelling bij BBQ Harderwijk, De Slager Thuis of VleesKado, dan spaar je met één account gratis mee voor punten.

Als dank voor jouw terugkerende bezoek ontvang je bij elke euro die je uitgeeft 1 punt. Je hoeft hier dus verder helemaal niets voor te doen, de punten worden automatisch bijgeschreven op jouw account. Je kunt de hoogte van jouw spaarpunten bekijken op de mijn account pagina en ze staan ook vermeld bij de bestelling die je hebt geplaatst.

Je kunt ervoor kiezen om je punten direct bij een volgende bestelling in te ruilen voor korting, of om ze te sparen tot een hoger bedrag. Bij 100 punten krijg je van ons al € 3,- korting op je bestelling. Jouw punten blijven onbeperkt houdbaar totdat jij ervoor kiest om ze in te wisselen. Dit kan tijdens het plaatsen van een bestelling.