Algemene voorwaarden BBQ Harderwijk

Alle orders die via bbqharderwijk.nl of na correspondentie met BBQ Harderwijk gedaan worden vallen onder de regels die wij stellen in onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden van BBQ Harderwijk zijn geldend, andere voorwaarden dan deze gelden niet. BBQ Harderwijk behoudt het recht om deze voorwaarden ten alle tijden aan te passen.

Verplichting

Door een bestelling bij ons te plaatsen gaat u een verplichting tot betaling met ons aan. BBQ Harderwijk heeft door het plaatsen van uw bestelling naar u de verplichting deze order zo te leveren als overeengekomen in uw order.

Bevestiging

Het winkelen op bbqharderwijk.nl is vrijblijvend tot het moment dat u overgaat tot bestellen. Zodra u op afrekenen heeft gedrukt en er verbinding met de bank is gemaakt heeft u een overeenkomst met BBQ Harderwijk. Na het afronden van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw order. In deze orderbevestiging vind u onderstaande vermeldingen:

  • bestelde artikelen met aantallen;
  • uw keuze voor afhalen of bezorgen;
  • leverdatum en indicatie van het tijdstip van aflevering;
  • uw naam, adres en contact gegevens (tevens afleveradres).

Leveringen

BBQ Harderwijk zal zorg dragen om de levering uit te voeren zoals in de order bevestigd. Wij houden ons het recht voor om uw bestelling aan te passen wanneer er een artikel niet op voorraad is. Dit zal altijd in overleg met u als klant gebeuren. Wij geven geen restitutie op betalingen wat inhoudt dat wanneer een artikel niet leverbaar is of niet naar wens wij u voor hetzelfde bedrag een vergelijkbaar artikel of een tegoed aanbieden. Dit zal altijd gelijk aan uw bestelbedrag zijn of in uw voordeel, nooit in het voordeel van BBQ Harderwijk. Wanneer een geleverd vers artikel niet aan uw wens voldoet dient u dit in verband met de houdbaarheid van versproducten dezelfde dag als de dag van levering te melden. Wij zullen dan in overleg met u het product terugnemen, omruilen of u een tegoed aanbieden. Voor het terughalen van bestellingen rekenen wij geen kosten.
Voor de BBQ accessoires geldt een omruilperiode van 8 dagen na aankoop bij gesloten verpakkingen en ongebruikte producten. Ook hierop vindt geen restitutie plaats maar het geven van een tegoed of vergelijkbaar product in overleg met u als klant.
Bij het plaatsen van uw order geeft u een voorkeur voor tijd en datum van levering aan. Wij behouden ons het recht voor om dit in overleg met u aan te passen. Uiteraard binnen een redelijke termijn volgend op uw voorkeur.

Aansprakelijkheid en garantie

BBQ Harderwijk staat uiteraard voor zijn producten en levering volgens geldende normen. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuist gebruik en schade die u toebrengt aan het product in uw eigen omgeving. Door het in ontvangst nemen van onze versproducten gaat u akkoord met de juiste levering volgens geldende normen waarna onze aansprakelijkheid stopt. Op verse producten wordt dan ook geen garantie gegeven.
Voor BBQ accessoires gelden de (garantie)normen die de producenten stellen aan deze producten. Wij zijn hierin slechts een doorgever en daarom niet aansprakelijk voor deze producten. Uiteraard kunnen wij hierin wel als bemiddelaar optreden bij gebreken.
Bij verhuur zijn wij verplicht materialen in juiste staat van onderhoud en met juiste instructie af te leveren. Schade die hieruit voortkomt door onjuist gebruik valt buiten onze aansprakelijkheid.

Correcte invoer gegevens

Het invoeren van uw juiste naam, adres, telefoonnummer en e-mail valt onder uw verantwoordelijkheid. Dit kunt u controleren in de bevestiging die u van ons ontvangt in de mail. Wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen is er dus iets mis gegaan in de communicatie en zult u zelf contact met ons hierover moeten opnemen. Uiteraard werken wij dan met u aan een correcte oplossing hiervan.

Eigendom

BBQ Harderwijk blijft volledig eigenaar van de aangeboden producten totdat u de betaling voltooid heeft. Alle informatie, tekst, bestanden, afbeeldingen etc. op bbqharderwijk.nl zijn eigendom van BBQ Harderwijk en mogen niet zonder toestemming van ons gebruikt worden.

Klachten

Heeft u onverhoopt een klacht of een opmerking dan kunt u deze per e-mail aan ons doorgeven via mail@bbqharderwijk.nl.