BBQ vlees assortiment
Voor het lekkerste "vlugge" BBQ vleesBBQ vlees assortiment
De lekkerste spiesen, burgers en gemarineerde BBQ vlees stukken vind u hier!

Afbeelding | Soort vlees | Beschrijving | Prijs | Kies gewicht en aantal |
---|---|---|---|---|
ANGUS XXL BURGER | Doe eens gek en maak onze Angus burger van 1 kilo klaar! Wie durft dit aan??? Koop er een Turks brood bij, beleg royaal en bouw zo jouw meest bijzondere burger ooit. Super leuk om met je gasten of gezin te delen! | € 15,00 | ||
BEEF RIBFINGERS | € 9,95 | |||
Black Angus Rundergehakt | Puur Black Angus rund met een extra vetje voor de smakelijkste burgers! Grof gedraaid, per kilo € 14 | € 14,00 | ||
Kip dij sate gegaard | Gemarineerde kip dij sate spies gegaard | € 1,80 | ||
Knoflook & Rozemarijn Diamanthaas | Botermals Diamanthaas gemarineerd in olijfolie, knoflook en rozemarijn. De diamanthaas is een fraai stukje vlees en afkomstig uit de schouder. Het vlees heeft minder werk hoeven verzetten dan bijvoorbeeld de bavette en is mede daardoor erg zacht. Heerlijke biefstuk nu voor een mooi prijsje! Per 500 gram slechts € 13,50 | € 13,50 | ||
Livar Spare Ribs | Spare Ribs van het enige echte Limburgse Kloostervarken. Gevoed met Limburgse granen en het goede leven geeft dit vlees veel meer smaak. Iets vetter dan de normale varkens wat ten goede komt aan de bereiding van dit vlees. Verantwoord vlees van topkwaliteit! | € 14,25 | ||
Miguel Vergara Ribeye met bot - 300 dgn graan gevoerde Angus | SPECIAL! nu in een speciale kado verpakking voor vaderdag! Deze Ribeye is 300 dagen graan gevoerd en aan het bot gerijpt. Liefhebbers weten nu al genoeg…….En dan ook nog van Vergara Angus runderen uit Spanje… Angus van Miguel Vergara, Dit Noord- Ierse ras is speciaal door Vergara geselecteerd en naar Spanje gehaald waar ze met de beste exemplaren tot deze lijn runderen zijn gekomen. Voeding, leefwijze en aandacht voor hun vee maakt dat ze al jaren het beste vlees leveren en behoren niet voor niets tot de top. De marmering van dit stuk samen met het rijpen aan het bot maken dit exclusieve stuk zo bijzonder lekker. Niet goedkoop maar wel het allerbeste en prachtig om iemand kado te geven! Per stuk van circa 1100 gram € 65,00
| € 65,00 | ||
Pulled Pork | Pulled pork volgens ons eigen recept! Heerlijk genieten zonder zelf uren druk te moeten zijn…. Per 500 gram | € 8,95 | ||
Runderwangen | Runderwangen van graangevoerd Limousine rund. Dit culinaire hoogstandje wat een beetje vergeten is in de Nederlandse keuken proberen wij nu terug op het menu te krijgen! Heerlijk om te stoven of rustig te garen op de BBQ!
Per kilo € 17,50 | € 17,50 | ||
THE BLACK - Angus Sucade | Sucade van 100 % Angus rund van de grasvlaktes in Uruguay met het keurmerk : The Black. Gegarandeerde kwaliteit! 120 dagen graan gevoerd dus een prachtige marmering van dit heerlijk zachte sucade stuk. Nu per kilo € 21,50 Tevens is dit vlees drager van het Farm to Fork keurmerk : eerlijk vlees voor zowel de boer als consument! | € 23,50 | ||
Tomahawk | Een stoere Tomahawk steak van circa 1000 gram. | € 34,50 | ||
TRI TIP - The Black | Nieuw in ons assortiment! Tri Tip of ook wel Maminha van Black Angus runderen uit Uruguay. Deze runderen zijn uit ” the Black ” collectie wat betekent dat deze 100% Black Angus runderen grazen in de velden in plaats van op stal. Naast het grazen op de velden worden ze minimaal 120 dgn graangevoerd wat zorgt voor een prachtige marmering. Deze marmering en het goede leven resulteert in een rijke smaak. Kwaliteit die je echt terug proeft! Dit vlees heeft dan ook het ” farm to fork ” keurmerk : volledig traceerbaar verantwoord vlees. Met trots in ons assortiment! Gewicht circa 1200-1400 gram per stuk
| € 25,00 | ||
Umi Tri tip | Nieuw in ons assortiment! Tri Tip of ook wel Maminha van ” UMI” Black Angus runderen uit Uruguay. Deze runderen zijn de enige Black Angus runderen uit deze grasvlaktes die 200 + dagen graan gevoerd zijn en dit certificaat hebben. Deze mooie stukken worden speciaal geselecteerd op een minimale 5 marmerings score tijdens het slachten. Veel beter dan dit wordt het niet…
Dit vlees heeft dan ook het ” farm to fork ” keurmerk : volledig traceerbaar verantwoord vlees. Met trots in ons assortiment! Gewicht circa 1200-1400 gram per stuk | € 31,50 | ||
USA Brisket (grain fed) | Flat Brisket uit Amerika en graan gevoerd. Dit vlees met veel smaak en stevige structuur is in de BBQ wereld immens populair. Bereid je dit op de juiste manier dan maak je van een vrij hard stuk vlees een sappig en mals stuk vol smaak. Door de lage garings temperatuur (onder de 110 graden) wordt het collageen omgezet in elastine wat het vlees zo sappig en mals maakt. De bereidingstijd is lang (minimaal 7-10 uur) maar dan heb je ook echt iets bijzonders. Durf jij het aan? Gewicht circa 3,5 kilo per stuk. | € 65,00 | ||
Varkens wangetjes | De vergeten delicatesse! Heerlijk om te stoven maar ook heerlijk om low & slow op te BBQ te bereiden. Per kilo | € 15,95 | ||
Smokey Cheddar - Jalapeño BBQ worsten (5 stuks) | Onze eigen gerookte BBQ worst gevuld met Cheddar kaas, Jalapeño pepers, verse kruiden en specerijen. Inmiddels berucht in BBQ land maar ook heerlijk uit de pan! Dit is een vleesproduct met toegevoegde kruiden en bevat lactose en gluten! De worst is reeds gegaard en hoeft alleen nog gegrild en/of verwarmd te worden. | € 6,50 voor 5 stuks | ||
Spareribs dikbevleesd | vanaf € 10,75 | |||
Black Angus burger | Een hamburger van Black Angus runderen, die in een ideale graasomgeving dagelijks mals gras eten. Hierdoor heeft het rundvlees een unieke smaak en een hoge kwaliteit. Een absolute must voor iedereen die indrukwekkende en bijzonder smaakvolle burgers op de barbecue wil grillen. | € 2,50 150 gram per stuk | ||
Burnt ends vlees | vanaf € 5,00 | |||
Eendenborst spies gemarineerd | € 2,80 per stuk circa 130 gram | |||
Eendenborstfilet | Heerlijk malse eendenborstfilet met het bekende vetlaagje. De filets wegen ongeveer 220-250 gram per stuk. | € 5,75 per stuk circa 250 gram | ||
Entrecote | De entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden | vanaf € 5,60 | ||
Gamba gemarineerd groot | Gamba’s op de barbecue; snel klaar boven een direct vuur en o zo lekker. Grote hele gamba vol met vlees, heerlijk gemarineerd met knoflook en mediterrane kruiden. Goed om te weten: de gamba’s zijn gaar als het vlees niet meer doorzichtig is. Maar haal ze er liever iets eerder van het rooster af, want ze garen nog door nadat ze van de barbecue af komen. | € 3,00 per stuk | ||
Grillstammetje met kaas | Deze stammetjes zijn in basis gemaakt op dezelfde manier als de grillworsten in uit onze eigen slagerij, maar… door ze jouw eigen kruiden te geven en ze vervolgens te roken/grillen op de BBQ krijg je een hele ander soort worst, die bijvoorbeeld heerlijk is als opwarmertje bij de borrel terwijl je wacht tot het andere BBQ-vlees gaar is… Dit is een gegaard product van varkensvlees, rundvlees, kaas en specerijen. Dit product bevat de volgende allergenen; gluten & lactose. Bereidingswijze: kruid dit stammetje met jouw favoriete rub of marinade. Grill of rook deze vervolgens zoals jij dit als BBQ chef het beste kunt. | € 4,75 | ||
Hertenbiefstuk naturel | vanaf € 5,45 | |||
Huisgemaakte BBQ worst | € 1,30 per stuk circa 90 gram | |||
Kalfs entrecote | De kalfs entrecote wordt gesneden van de dunne lende die zich bevindt in de rug. Het is een mager, mals en smaakvol stuk vlees met een vetrand bovenop het vlees. Dit geeft smaak tijdens het bakken maar hoeft omdat het er op ligt dus niet opgegeten te worden | vanaf € 6,50 | ||
Kalfs ribeye | De kalfs ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet wat door het vlees loopt is het altijd vol van smaak.
| vanaf € 7,00 | ||
Kalfs spies gekruid | € 2,95 per spies circa 100 gram | |||
Kalfs steak | vanaf € 3,00 | |||
Karbonade gekruid | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Karbonade naturel | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Kip Hawaii spies | Kip en ananas gecombineerd met lekkere kruiden, een perfecte combinatie! | € 2,45 per stuk circa 130 gram | ||
Kipdrummer gemarineerd | Gemarineerde en gegaarde drumstick waarvan het pootje ingesneden is waardoor tijdens het garen het pootje vrij komt. Makkelijk en zonder vieze vingers kluiven maar! Deze gaar je zelf, wellicht met een lekker rooksmaakje toegevoegd… | vanaf € 4,00 | ||
Kipfilet gebraden naturel | Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals. Zo op de bbq of nog even kruiden naar jouw smaak. | € 1,75 per stuk circa 100 gram | ||
Kipfilet gebraden gekruid | Deze filets zijn al gebraden maar nog steeds lekker mals en bovendien heerlijk gekruid. | € 1,75 per stuk circa 100 gram | ||
Kippendijen gekruid | Kippendijen blijven lekker mals op de bbq en deze zijn ook nog eens lekker gekruid. Per kilo | € 8,50 per stuk circa 100 gram | ||
Kippendijen naturel | Kippendijen blijven lekker mals op de BBQ. Prima naturel te grillen maar ook heerlijk om te marineren volgens jouw recept. Of maak eens een lekkere kipdij cake op de BBQ | € 8,50 per kilo | ||
Kipsaté dijenfilet gekruid | € 1,40 per stuk circa 80 gram | |||
Kipvleugels gebraden | vanaf € 4,50 | |||
Kipvleugels gekruid BBQ style | Het platte stukje van de vleugel; volgens vele liefhebbers het lekkerste stukje voor de grill! Wij hebben ze al gekruid volgens eigen recept met een licht pitje. Waarschuwing: als je er eenmaal aan begint is stoppen erg lastig…. Per kilo | € 7,25 | ||
Lamsbout | Lamsbout met been | vanaf € 32,50 | ||
Lamskotelet gemarineerd | Mediterraans gemarineerd, grillen maar! | € 2,45 per stuk circa 80 - 100 gram | ||
Lamskotelet naturel | Pure smaak van lamsvlees of marineren met je eigen recept! | € 2,55 per stuk circa 80 - 100 gram | ||
Lamsrack naturel | circa 500 gram | € 18,00 per stuk circa 500 gram | ||
Peppersteak | vanaf € 2,60 | |||
Procureur lapje gekruid | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Procureur lapje naturel | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Ribeye | De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak.
| vanaf € 31,00 | ||
Ribeye | De ribeye is hetzelfde stuk vlees als de Côte de Boeuf maar dan zonder been. De ribeye zit aan de voorkant van de rug en is zachter dan de lende, die eraan vast zit, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daarom zachter. Door het aanwezige vet is het altijd vol van smaak. | vanaf € 7,85 | ||
Scampi spiezen gemarineerd | Heerlijk gemarineerde scampi’s makkelijk aan een spiesje op de de grill. | € 4,00 | ||
Shaslick varkenshaas | € 3,25 per stuk circa 150 gram | |||
Spareribs gegaard | € 6,00 per streng circa 400 gram | |||
Speklapje gekruid | € 1,30 per lapje circa 100 gram | |||
Speklapje naturel | € 1,30 per lapje circa 100 gram | |||
Steak gekruid | vanaf € 2,60 | |||
Steak naturel | vanaf € 2,60 | |||
Steak spies gekruid | € 2,40 per spies circa 100 gram | |||
Varkensfilet lapje | € 1,75 per stuk circa 125 gram | |||
Varkenshaas saté gemarineerd | € 2,10 per stuk circa 100 gram | |||
Varkenshaas saté vlees gemarineerd | vanaf € 8,00 | |||
Varkenshaas saté vlees naturel | vanaf € 8,00 | |||
Vega burger | Wel graag barbecueën, maar liever geen vlees? Daarvoor hebben we speciaal deze heerlijke vegetarische burger in ons assortiment opgenomen. | € 1,50 per stuk | ||
Vega shaslick | € 1,50 per stuk | |||
Voorgegaarde hamburger | € 1,10 per stuk circa 100 gram |