Over ons

BBQ Harderwijk heeft maar 1 missie; BBQ liefhebbers in de regio zo goed mogelijk bedienen! Daarom bieden wij een duidelijke en overzichtelijke site waarop je met slechts een paar klikken het beste vlees in huis haalt. Het vlees dat jij zoekt wordt bezorgd bij jou thuis op het juiste moment of is af te halen wanneer jij wilt. Dit alles met het grootste gemak. Behalve het beste vlees bestel je bij BBQ Harderwijk talrijke accessoires en BBQ gerelateerde producten.

“BBQharderwijk; gecreëerd voor BBQ liefhebbers om makkelijker, beter en sneller het beste vlees voor op de BBQ in huis te halen!”

Door de samenwerking van een ambachtelijke vakslager en een BBQ specialist worden niet alleen kennis, creativiteit en vakmanschap gecombineerd, maar ook de juiste leveranciers, productiemogelijkheden en logistiek. Daardoor kunnen we al dit BBQ gemak mogelijk maken en het beste vlees garanderen. Wij voeren een breed assortiment waarmee we genoeg te bieden hebben voor alle liefhebbers, maar ook voor de échte specialist.
“Ontstaan uit een combinatie van passie, kennis en jarenlang
vakmanschap met oog voor het heden en de toekomst.”

Eenvoudig & snel klaar, low & slow, complete service voor een grote partij of voor een BBQ diner. Bij BBQ Harderwijk ben je voor het beste vlees en BBQ gerelateerde producten aan het juiste adres. Kun je niet direct vinden wat je zoekt? Mail ons dan je vraag en we kunnen het ongetwijfeld voor je regelen!